achemm

Kerjaya
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 bisnes Affiliate terhebat yang di sahkan oleh kerajaan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
shafixxx



Posts : 4
Join date : 16/07/2010

PostSubject: bisnes Affiliate terhebat yang di sahkan oleh kerajaan   Fri Jul 16, 2010 11:54 pm

assalamualaikum
di sini saya nk promote tntg bisnes affiliate ads4bucks
bisnes yg d mula kn oleh anak malaysia kte
yg shingga skg sudah berjaye mbuka pasaran hingga international Shocked
untuk maklumat lanjut boleh layari www.ads4bucks.com
dan tekan affiliate site


Ads4bucks
Ads4Bucks adalah sebuah Portal Pengiklanan dan Program Afiliat yang memberi anda kemudahan untuk mengiklankan produk dan juga perkhidmatan anda. Tujuan kami adalah untuk menjadikan Portal ini sebagai sebuah portal pengiklanan yang paling popular di dunia agar pelanggan kami benar-benar dapat menjual produk-produk dan perkhidmatan-perkhidmatan dengan efektifnya. Dengan konsep afiliat 100% online ini kami yakin matlamat Ads4Bucks akan tercapai.
Ruang iklan Ads4Bucks serta online tools kami, akan membantu anda untuk menjana pendapatan berterusan yang konsisten untuk suatu jangka masa yang panjang. Anda boleh mengiklankan produk serta perkhidmatan anda walau pun anda tidak lagi menjadi Agen komuniti Ads4Bucks. Pihak kami akan memastikan portal ini popular dan mendapat hits yang tinggi seterusnya menjadikan kita semua sebuah komuniti perniagaan yang berjaya.
Di samping itu juga, berbagai aktiviti, promosi, peraduan dan lain-lain telah dirancang. Semua ini akan meningkatkan populariti Ads4Bucks sebagai “The Ultimate Address”.
[3.jpg]
Perancangan Masa Hadapan:
Ads4Tv – Internet TV
Ads4Cafe
Ads4Bucks HyperMarket
Ads4Bucks merupakan suatu portal jual beli serta pengiklanan terkini di Malaysia yang menawarkan peluang
untuk anda mengembangkan perniagaan anda melalui Internet.
Industri pengiklanan di Malaysia adalah suatu industri yang amat besar nilainya. Di zaman teknologi maklumat ini, kita tidak dapat menafikan bahawa untuk mengembangkan sesuatu perniagaan, kita memerlukan strategi pemasaran yang berkesan.
Ads4Bucks memberi anda kemudahan ini !
Ruang iklan Ads4Bucks serta online tools kami, akan membantu anda untuk menjana pendapatan berterusan yang konsisten untuk suatu jangka masa yang panjang. Anda boleh mengiklankan produk serta perkhidmatan anda setelah menjadi ahli Ads4Bucks.
Pihak kami akan memastikan portal ini popular dan mendapat hits yang tinggi seterusnya menjadikan kita semua sebuah komuniti perniagaan yang berjaya.
Di samping itu juga, berbagai aktiviti, promosi, peraduan dan lain-lain telah dirancang. Semua ini akan meningkatkan popularitiAds4Bucks sebagai “The Ultimate Address”.
Ads4Bucks memberi anda kemudahan ini !
Ruang iklan Ads4Bucks serta online tools kami, akan membantu anda untuk menjana pendapatan berterusan yang konsisten untuk suatu jangka masa yang panjang. Anda boleh mengiklankan produk serta perkhidmatan anda setelah menjadi ahli Ads4Bucks. Pihak kami akan memastikan portal ini popular dan mendapat hits yang tinggi seterusnya menjadikan kita semua sebuah komuniti perniagaan yang berjaya.
Di samping itu juga, berbagai aktiviti, promosi, peraduan dan lain-lain telah dirancang. Semua ini akan meningkatkan popularitiAds4Bucks sebagai “The Ultimate Address“.
GENIUS CAPABILITIES
Genius In A Box offers a variety of services to cater the challenging business needs in today’s fast paced world. This including developing communications strategy from the planning stage right up to consulting and execution.
Our services are also backed strongly with through research, up-to-date equipments and systems. Genius In A Box has a network of contacts from various experts in various industries. So, just tell your needs, we’ll perform our best to service you.
MARKETING
- Product procurement
- Wholesale outsourcing
- MLM marketing plan design
- Sales letter creation
PRESENTATION
- Graphics
- Invitation Design
- Corporate and Marketing Videos
- PowerPoint, HTML, Flash Presentations
- Website/Portal Creation
- Conference Collateral and Handouts
- Photography Session
- Printing Services
TECHNICAL
- Technical and Production Management
- SMS Technology- Audio-Visual
- Web/LAN/Computer
- Audio & Video Webcasting
- Banking & Payroll System
- Supply Chain Management System
- Claim Processing System
- Web-Based Application Developments
DESIGN & CREATION
- Environment Design
- Project Design
- Venue Design / Theming
- Stage Design
- Voice Over Scripting
- Talent Casting
Objectif Dan Konsep Biznis
Ads4bucks adalah sebuah Portal Pengiklanan yang menggunakan konsep “words-of Mouth”

OBJEKTIF

Untuk membina sebuah Portal Pengiklanan yang popular dan mewujudkan komuniti usahawan yang berilmu untuk mengembangkan perniagaan masing-masing menggunakan medium internet sebagai salah satu cara pemasaran

MAIN OFFICE;

Klik di sini untuk maklumat mutakhir

IBU PEJABAT / Main Office
ADS4BUCKS NETWORK SDN BHD (863787-x)
BLOK B, 132A JALAN PANDAN PRIMA 2
DATARAN PANDAN PRIMA,
55100 KUALA LUMPUR

TEL: 603-9286 1029
603-9286 2235
FAX: 603-9286 2157



dengan modal rm210
kita akan mendapat 6 produk beserta 6 bonus yang lumayan

Untuk pengetahuan anda semua, Ads4bucks bukan sejenis perniagaan Direct Selling yang mewajibkan anda untuk menjual apa-apa produk dan membayar maintanence bulanan. Semua unsur-unsur itu tidak terdapat dalam Ads4bucks. Cuma, pihak Ads4bucks akan memberikan anda beberapa produk yang hebat dengan hanya RM 210.Apa yang kanda akan dapat setelah membayar RM 210 untuk modal penyertaan Ads4bucks?

* Portal Pengiklanan
* Ads4Bucks Bio-Energy Card
* SMS Blaster
* Virtual Office
* Blog (Ads4Blog.com)
* E-Library

Portal Pengiklanan:

1. Portal Pengiklanan – http://www.ads4bucks.com/
Anda bebas untuk mengiklan sebarang produk, perniagaan, servis atau perkhidmatan yang telah anda sediakan. Pihak kami tidak meletakkan sebarang had berkenaan pengiklanan anda selagi anda tidak menyalahi undang-undang negara. Terdapat 2 kategori iklan di portal ini yang mana untuk semua iklan teks adalah PERCUMA manakala untuk iklan berbentuk banner akan dikenakan caj bergantung kepada saiz dan juga lokasi banner terbabit.

Walaupun begitu, bagi mereka yang tidak mahu menjadi agen kami tetapi masih ingin mengiklan di portal pengiklanan kami adalah dibenarkan.

• Untuk kadar harga iklan berbentuk banner sila rujuk kepada pihak pengurusan kami

Ads4Bucks Bio-Energy Card: BIO energy

2. Ads4Bucks Bio-Energy Card (Hadiah PERCUMA)
Ads4Bucks Bio Energy Card diberikan sebagai hadiah kepada anda apabila anda membeli pakej produk maya kami. Dan kad ini sememangnya adalah PERCUMA! Namun begitu Bio Energy Card ini mempunyai 1 nilai yang tinggi untuk tujuan penjagaan kesihatan kita seharian. (Anda boleh membaca testimoni berkenaan kad ini di pautan berikut : Testimoni Agen)

Apakah Ads4Bucks Bio-Energy Card ?
Kad ini dihasilkan melalui teknologi Far Infrared Ray (FIR) menggunakan serbuk seramik bio yang unik. Kad yang terhasil daripada kaedah pembuatan yang dipatenkan ini boleh membantu dalam pelbagai aspek perubatan antaranya ialah ia akan melancarkan peredaran darah di dalam tubuh badan manusia.

Apakah Kebaikan Ads4Bucks Bio-Energy Card ?
a) Melancarkan peredaran darah di dalam tubuh badan manusia.
b) Meringankan stres serta kelesuan badan.
c) Meningkatkan kecergasan serta tenaga.
d) Efektif untuk membunuh bakteria.
e) Mengaktifkan molekul air minuman.
f) Mengaktifkan molekul air di dalam tubuh badan.
g) Menghilangkan bau yang kurang enak.
h) Membantu mengekalkan kesegaran bahan makanan di dalam peti sejuk.
i) Boleh membantu meringankan kesakitan seperti sakit kepala, sakit otot serta sakit belakang.
j) Membantu tumbesaran bunga-bungaan, sayuran serta tumbuhan.


Bagaimana untuk melekatkan Ads4Bucks Bio-Energy Card di badan?
Anda tidak perlu untuk melekatkan kad tersebut di badan anda. Adalah memadai sekiranya diletakkan di dalam poket ataupun bra untuk wanita.

Mengapa Ads4Bucks Bio-Energy Card tidak menggunakan bahan yang lembut ?
Kami berpendapat bahawa penggunaan FIR Bio-Energy dalam bentuk kad adalah lebih mudah buat semua orang. Anda hanya perlu meletakkan kad ini di dalam poket anda. Ads4Bucks tidak mahu menggunakan bahan yang lebih lembut (stiker, kain dll) kerana kos pengeluaran akan lebih meningkat dan ini akan menyebabkan pihak Ads4Bucks tidak dapat memberi kad ini secara percuma kepada semua Agen.

Apakah keberkesanan Ads4Bucks Bio-Energy Card ini ?
Walaupun kad ini kelihatan seperti tidak bernilai dan nampak hanya seperti kad biasa, namun keberkesanannya dapat dibuktikan secara saintifik dan bukan sekadar cakap kosong. Kami berkeyakinan bahawa kualitinya setanding dengan energy pendant, gelang serta rantai magnetik yang terdapat di pasaran. Pihak Ads4Bucks amat berbesar hati untuk memberi Ads4Bucks Bio-Energy Card ini secara percuma kepada semua Agen kerana kami sedar, kesihatan yang baik adalah lebih penting nilainya dari wang ringgit yang diperolehi.

Adakah Ads4Bucks Bio-Energy Card ini dapat menghilangkan bau badan ?
Ya !! Ia dapat menghilangkan bau tidak menyenangkan yang minor seperti bau makanan yang tidak menyenangkan di dalam peti sejuk, bau di dalam kenderaan serta bau badan.

Adakah Ads4Bucks Bio-Energy Card ini selamat untuk kanak-kanak ?
Kad ini sememangnya selamat untuk kanak-kanak mahupun bayi.

Berapa lamakah jangka hayat Ads4Bucks Bio-Energy Card ?
Jangka hayat minima untuk setiap kad adalah 3 tahun.

SMS Blaster

Sms Blaster

3. SMS Blaster (Bulk SMS)
Kami menyediakan kepada anda sistem SMS Blaster pada kadar harga yang tidak mampu ditandingi. Kredit SMS kami hanya bernilai USD0.03/SMS atau RM0.10/SMS yang mana ini adalah kadar yang termurah di pasaran

Virtual Office

Sms Blaster

4. Virtual Office
Virtual Office Ads4Bucks membenarkan agen-agen kami untuk melihat ‘business hierarchy’, pergerakan jualan kumpulan serta e-wallet mereka.

Di Virtual Office ini juga terdapat link ke e-library.

E-Library

5. E-library
i) E-book – Terdapat 500 e-book berkaitan Business Plan (Pelan Perancangan Perniagaan) yang boleh anda jadikan panduan untuk memulakan perniagaan anda sendiri.
ii) Audio/Video Streaming
iii) Ads4Bucks Ultimate Business Guide – 1,300 templates dalam file Words dan dalam format ‘Isikan Tempat Kosong’ berkenaan dokumentasi-dokumentasi Resolusi Lembaga, Kertas Kerja Kewangan, Pelan Perancangan Perniagaan, Checklist serta banyak lagi untuk kegunaan perniagaan anda.

Blog (Ads4Blog.com)

6. Blog Persendirian (Ads4Blog.com)
Kami menyediakan perkhidmatan blog kepada agen-agen kami yang membeli pakej Gold Bucks. Di blog ini anda boleh menulis tentang aktiviti peribadi atau perniagaan anda. Kami juga menyediakan ‘themes’ untuk anda pilih bagi mencantikkan penampilan blog anda.


untuk plan pemasaran pula,saya akan tunjuk sampai abis di sini.tidak perlu berselindung untuk membuat bisnes
cheers



Marketing Plan

[4.jpg]

1.) PALING JIMAT: Dengan bermodalkan rm 210 anda boleh miliki keuntungan pendapatan yang lumayan.

2.) PALING SENANG: Tidak perlu menjual, kita hanya perlu perkenalkan perniagaan kita kepada sesiapa saja tidak kira dimana saja kita berada.

3.) PALING UNTUNG: Bonus yang menarik. Setiap tajaan kita akan dapatRM50dan lain² lagi bonus yang menarik anda boleh lihat dibahagian bisnes pelan yang kami sediakan.

4.) Tidak perlu maintain mingguan/bulanan

5.) Modal rm 210 sekali sahaja seumur hidup. (Jika ingin menjana income yang lebih besar modalnya besar. www.ads4bucks.com amat bagus untuk diceburi sekiranya anda merupakan salah seorang dari golongan dibawah:

1. Pelajar IPTA/IPTS – Yang menggunakan banyak duit untuk perbelanjaan belajar, duduk kolej atau universiti, banyak perbelanjaan yang perlu amat layak menyertai sekurangnya belajar cari income sendiri sekurangnya meringankan beban ibu dan ayah.

2. Graduan University - Baru grad, belum punya kerja, nak releks dulu sebab baru habis belajar, tapi nak duit dengan cara senang, tahu menggunakan komputer dan internet dengan semaksimum yang boleh.

3. Malas kerja - Susah nak kerja bawah orang. Kerja kejap, berenti, tukar kerja lain. Tak boleh dengar cakap boss. Kalau boleh nak jadik boss sendiri. Nak meniaga, modal takde.

4. Pekerja kerajaan - Mahu melakukan sesuatu untuk persediaan sebelum pencen nanti. At least kalau boleh meniaga, nak meniaga. tapi tak tahu nak meniaga apa. Takut risiko pulak nanti.

5. Untuk anak-anak – Gaji besar, duit banyak. Anak-anak asyik mintak duit jer. Dah besar pun taknak lakukan sesuatu. At least kalau boleh ader something yang boleh anak-anak buat untuk side income diorang sendiri. supaya diorang belajar berdikari

* YURAN PENDAFTARAN KEAHLIAN HANYA RM210 SAHAJA SEUMUR HIDUP
* SEMUA URUSAN SECARA MANUAL/ONLINE
* PENDAPATAN TANPA HAD
* UNTUNG BESAR
* BONUS YANG LUAR BIASA
* CAPAI PENDAPATAN PULUHAN RIBU TANPA PENGHUJUNG!! Hanya dengan bertindak lebih bijak…….

[m2.JPG]
PLAN PEMBAYARAN INSENTIF
INCENTIVES PLAN



Note 1: English Version = in italic

Langkah Pertama: Step 1
Anda BELI Pakej Produk Ads4bucks = Anda layak jadi AGEN
ads4bucks seumur hidup.
U buy Ads4bucks Products Package = U are eligible as on AGENT
of ads4bucks for whole life.

Note 2: Minimun 1 Gold Bucks Product Package = 1 Bucks Centre (BC).
Minimun 15 BC or Bucks Centre per IC

Note 3: Sila klik menu PRODUK untuk lihat pakej Produk Gold Bucks.
Please click PRODUCT MENU for details of Gold Bucks Producks Package.

Note 4: Tiada bayaran Yuran keAHLIan ! Anda dah layak jadi Agen, ..
sebaik anda didaftar BELI Produk Pakej ads4bucks.
No additional membership fees ! U are qualified to be an Agent
the moment U bought Ads4bucks Product Package & signed up.

Langkah Kedua: Step 2 ;
Anda pula MENJUAL Pakej Produk Ads4bucks. Lantik orang yang membeli itu jadi Sub Agen anda.
U sell Ads4bucks Products Pakage and recruit Sub Agent.

Langkah Ketiga: Step 3 ;
Anda DUPLIKASI Sub Agen Anda agar dia lebih “hebat dari anda”.
Duplicate your Sub Agents to be “better than Yourself

JENIS INSENTIF : TYPE OF INCENTIVES


DAC = Direct Agent Commission
DI = Development Incentives
ODI = Overiding to DI
GSI = Group Sales Incentives
OGSI = Overiding to GSI
DEC = Data Entry Commission

CONTOH & ILLUSTRASI
EXAMPLE & ILLUSTRATION


INCENTIVES No 1 : “Realtime Income”
DIRECT AGENT COMMISSION (DAC) or Referral
Anda dibayar Komisyen RM50 (12.5 bp) bagi setiap BC yang anda JUAL.
Tiada had maxima berapa BC anda mau JUAL… Dalam sistem ads4bucks,
1 BC boleh bukak 2 kaki… Yang lebih dari 3 tu, anda letak jer di bawah
BC Sub Agen Anda.. Jika sehari U menjual kpd 10 orang jer = U dah
dapat = RM50 X 10 orang (10BC) = RM500 …secara real-time.
Ya ! Dapat “On d’Spot” dalam e-wallet anda….

U will be rewarded 12.5 bucks point (RM50) per BC once
U sold personally to New Agent. U can have unlimited number
of direct person to sell. 1BC will have 3 Legs. Should U sold
more than 3BC = just place them under the first 3BC…
Therefore if U personally sold to 10 persons (1BC each) U would
received a total of 12.5bp (RM50) X 10 = 125bp (RM500) on
Real-Time… (yea…on d’spot) into your e-wallet.

[ads_images5.JPG]

Anda menjual kpd 3 orang (3BC) jer = dah balik modal dah
Once U sold to 3 persons = U already earn your capital gains !!.

INCENTIVES No 2 : “Realtime Income”
DEVELOPMENT INCENTIVES (DI) or Levelling
Setiap Buck Center (BC) Sub Agen yang join bawah anda akan diletakkan di
bawah 3 Kaki or “Group”. Development Incentives (DI) di kira berdasarkan
berapa jumlah BC yang masuk di bawah 3 Group ikut ARAS (Level) . Untuk
Layak dapat DI, anda perlu punyai sekurang2nya 1 BC di bawah setiap 2 group
drpd 3 group bagi setiap level. Development Incentives (DI) dikira selagi ada
“JUALAN kumpulan” di bawah rangkaian atau hingga infiniti…
Each Bucks Center (BC) that joined under your network, will be
placed into 3 groups. Development Incentives (DI) will be calculated
on the number of BC who join under these groups. U must have at
least 1BC in at least 2 out of 3 groups at each level in order to enjoy
this DI. Ads4bucks will calculate the DI until infinity level. This means,
the deeper the network grows, the higher your potential income would
be. To further understand this incentives, please refer to illustration below;

[ads_images6.JPG]

Note 5: “bp” means = Buck Point or e-Point = 1 bp = RM4.00

INCENTIVES No 3 : “Realtime Income”
OVERIDING to DEVELOPMENT INCENTIVES (ODI)

Anda dibayar overriding komisyen 15% daripada Development Incentives (DI)
yang diperolehi oleh Sub Agen “direct” anda.
U will be rewarded 15% of the income that your direct Sub Agent
earned in Development Incentives (DI)… Therefore U can maximize
your income by selling to more people and help them to build their
networks. Pls refer to EXAMPLE and figure below;



CONTOH;
Anda (U) menjual Produk Pakej kpd Ali = “A”. Kumpulan “A” telah berkembang.
Setiap kali “A” dapat Development Incentives (DI), secara auto anda akan dapat
15% daripada jumlah yang “A” dapat. Contohnya: Bila “A” dapat insentif (DI) =
RM1000.00 maka anda akan dapat 15% X RM1000 = RM150. Bayangkan jika anda
menjual kepada 10 orang macam “A” . Anda layak dapat income ODI walaupun
anda mempunyai 1 kumpulan bergerak aktif ….

[ads_images7.JPG]

EXAMPLE
Assuming that U personally sold Product Package to Ali = “A” .
Ali’s network grows big. Every time Ali earns DI, you will get
15% overriding. For example, when Ali earns DI = RM1000, U
will get 15% X RM1000 = RM150. Imagine if U have 10 persons
like Ali = U can easily get income 10 X RM150 = RM1,500 if
each of them got RM1000 for DI. Ads4bucks system will
calculates Overiding DI regardless of whether U have build 2
group or not… Means U could enjoy ODI if U have only 1 group
actives.

INCENTIVES No 4 : “Daily Income”
GROUP SALES INCENTIVES (GSI) or PAIRING
Selepas anda nikmati Insentif No 1, No 2 & No 3 yang dikira secara
“Real-Time”…Kemasukan BC Sub Agen & Sub2 Agen yang sama juga
akan dikira lagi secara harian (setiap 24jam) untuk Insentif GSI pula !
Cut off time” = pada setiap jam 4ptg waktu Malaysia.

Group Sales Incentives (GSI) akan dikira seperti berikut;
1 pair (pasang) = 5 bp or buck point (RM20) per pair tanpa mengira level
atau kejadian pairing yang ke berapa pun.

CONTOH PENGIRAAN GSI
Pada “cut off time” jam 4:00ptg (waktu Malaysia) Sistem secara auto akan
mengesan dan mengira jumlah Gold Buck (BC) yang didaftarkan sepanjang
24jam sebelumnya.

Maka katakanlah dalam masa 24jam tersebut;
Ada kemasukan 8 BC di bawah 1st Group, 7BC di bawah 2nd Group dan
10BC di bawah 3rd Group…. (Ruj CONTOH Carta di bawah)
Group yang paling aktif (banyak) dipanggil “Group Utama”. Maka dalam
CONTOH carta Geneologi di bawah ini, kita dapati 3rd Group ada 10 BC =
jadi Group Utama pada hari tersebut;
Maka GSI akan dikira secara auto seperti berikut:-
1) Pairing Utama : Group Utama ada 10 BC VS 1st Group ada 8 BC

= dikira ada 8 pasang X RM20 = RM160
2) Pairing Kedua : Group Utama ada 10 BC VS 2nd Group ada 7 BC

= dikira ada 7 pasang X RM20 = RM140
Jadi = Jumlah U dapat = 15 pasang X RM20 = RM300

Note 6 : Baki 2 BC dalam Group Utama (3rd Group) akan dibawa ke
hari esoknya….
Note 7 : Setiap 1 BC layak dapat maxima 12 pasang X 2 Group = 24
pasang sehari. Jadi maxima 24 pasang X RM20 = RM480 sehari !
Tak cukop ke ? Join lah 10BC !!! Jika 10 BC X RM480 =
RM4,800 per day lah !!!

EXAMPLE

[ads_images8.JPG]

The same entries under your current hierarchy, U also enjoy
Group Sales Incentive (Pairing by Volume) which will be counted
at every 24 hours. The cut off is at 4.00pm Malaysian Time
(12:00 midnight LA time). After U enjoyed realtime DAC, DI and
ODI, your Group Sales Incentives will be counted daily as below:-
1 pair = 5 buck point (bp) = RM20 …regardless of entry level.

At 4pm the system will check number of Gold Bucks (BC) units
registered under 1st, 2nd and 3rd Group during the past 24 hours.

FOR EXAMPLES;


According to the Geneology Chart above as an examples, U has
8 BC under 1st Group, 7 BC under 2nd Group and 10BC under
3rd Group. The most active Group (3rd Group) during a day after
daily closing at 4.00pm (Malaysian Time) will be called MAIN
Group. The Weaker one will be 1st Group and the weakest leg
during a day is the 2nd Group.

YOUR GSI income will be auto calculated as below;
1. Main Pair Will be Between 3rd Group 10BC VERSUS 1st Group
(8BC) counted as 8 Pairs X 5 bp = 40 bp (RM160)
2. Second Pair will be between 3rd Group 10 BC VERSUS 2nd
Group (7BC) counted as 7 Pairs X 5bp =35 bp (RM140)
So, Total GSI = 8+7 pairs =15pair X RM20 = RM300


The balance 2 BC under the Main Group (3rd Group) which was not
paired yet will be carried forward to the next day waiting to be paired
with the Group entries following days.


Each BC entitles for maximum 12 Pairs incentives between 2
Groups for each day. The balance will be flushed out. Means
each BC may have potential for maximum 24 pairs a day X RM20 =
RM480 per day…. U wanna more income ???? = join 10 BC…
So, RM480 X 10 BC = RM4,800 per day !!! Fuyoo…

INCENTIVES No 5 : “Daily Income”
OVERIDING to GROUP SALES INCENTIVES (OGSI)
Anda akan perolehi 10% “overriding” daripada jumlah GSI yang diperolehi
oleh Sub Agen “direct” anda. Anda juga akan perolehi 5% “overriding”
daripada jumlah GSI yang diperolehi oleh Sub Agen “indirect” anda. (Sub
Agen kpd Sub Agen anda)…
CONTOH;
Anda menjual kpd A… Maka A adalah Sub Agen anda. A pula menjual kepada
B, C & D….yg bergerak aktif… Jadi, Anda akan dapat 10% drpd “income” GSI
oleh A. Anda juga akan dapat 5% drpd “income” GSI oleh B, C & D. Sementara
A pula akan dapat 10% drpd income GSI si B, C & D. Ini bermakna JIKA 1
kumpulan (1 Leg) aktif pun anda boleh dapat income…. Apalagi jika anda punyai
lebih drpd 10 Sub Agen “direct” anda….

[ads_images7.JPG]


U will be rewarded overriding 10% from GSI income of Sub Agent and
5% from GSI of your indirect Sub Agent. In this way, U can maximize
your income by promoting & sells to more people and helpd them to
build their networks. By doing this U will not only earn GSI on auto-pilot
mode, but also will get additional 15% from their income. Further to
illustrate this, please refer to figure above and below

examples;
U sell to A and he is your direct Sub Agent. A sell to B, C & D…
their organization grows. When A gets GSI, U will earn 10%
overriding. When B, C and D gets GSI, A will earn 10% overriding…
but U will get 5% overriding to GSI earn by B, C & D.. In short…
U could also enjoy Overriding GSI even though U just have 1 actives
Group built

INCENTIVES No 6 : “Realtime Income”
DATA ENTRY COMMISSION : UPAH MENDAFTAR

Anda akan dibayar RM10 (2.5bp) secara realtime ke dalam e-wallet anda bagi
setiap BC yang anda daftarkan. Bayangkan jika sehari anda “keletihan”
mendaftar 20 BC (untuk Sub Agen anda yang “malas” atau tiada kemudahan
Internet) = anda sudah dapat sehari RM10 X 20 BC = RM200 ! Ini bermakna
kita menggalakan semua Agen jadi “cekap” ICT (bukan sekadar celik IT)…

U will be paid RM10 (2.5bp) into your e-wallet as Registration
Commission for every unit BC you registered through your BackOffice.
Imagine if you network grows big that make U busy to register
average of 20BC per day = RM20 X 10 = RM200 ! Thus, indirectly
we encourage everybody to be ICT literate.


Bagaimana bermula ?

Ads4Bucks Products
Product Packages Pricing By Country :
Malaysia : 1 unit GoldBuck Package = RM210 (52.50BuckPoint)
Indonesia : 1 unit GoldBuck Package = RP780,000 (65BuckPoint)
India : 1 unit GoldBuck Package = INR3,250 (65BuckPoint)
Singapore : 1 unit GoldBuck Package = SGD100 (65BuckPoint)
Philippines : 1 unit GoldBuck Package = PHPS3,250 (65BuckPoint)
Thailand : 1 unit GoldBuck Package = BAHT2,600 (65BuckPoint)
Brunei : 1 unit GoldBuck Package = BND97.50 (65BuckPoint)

[210A.jpg]

[ASEAN1.jpg]

Hari ini Bayar = Hari ini daftar
Hari ini BOLEH terus MULA buat
DECIDE
Buat Keputusan sekarang. Berapa Pakage / Kedai (BC) nak join.
NAK BIZNES MESTI KELUAR MODAL !
1 Pakage Gold = RM210
2 Pakage Gold = RM420
3Pakage Gold = RM630
4Pakage Gold = RM 840
7 Pakage Gold = RM 1470
10 Pakage Gold = RM 2100
Kalau U beli 3 BC or lebih = Lepas daftar jer… terus U dapat 1st incentives
HARGA DIATAS ADALAH STANDARAD UNTUK GOLD PAKAGE MALAYSIA.


Nak join SEKARANG ? Ikuti langkah berikut;



Mohamad Shafiq bin Abdul Aziz

hasil ads4bucks

Mohamad Shafiq Bin Abdul Aziz

0175928236

Langkah pertama; BAYAR.

Bank in jumlah RM___ = ikut berapa pakage yg anda “decide”
nak join.


A/C No: 08150070915526 -CIMB BANK

atas nama : Mohamad Shafiq bin Abdul Aziz


Langkah Kedua: SMS kepada: No.: 0175928236 (shafiq )

* Tarikh & Masa, Nama Bank & Jumlah RMXXXX yg anda bank in.

* UserID Sponsor Anda, Nama ANDA, No K/P or Passport, Alamat Lengkap & Poskod, No HP tetap anda,
Email DAN Cadangan User ID anda

( Note: JIKA anda tiada alamat email = saya akan buatkan untuk anda secara PERCUMA…ok)
Cadangan User ID anda. (max 10 characters) = Paling bagus 5~7 characters SAHAJA !!!
Respon dari saya;
Saya akan balas (reply) setiap SMS anda dalam urusan di atas. Jika perlu saya akan “CALL” anda
Sebaik saja daftar anda secara online… anda akan menerima SMS dari Ads4Bucks secara auto tentang User ID anda.
Saya pula akan SMS PASSWORD agar anda boleh terus buka (Login) check Laman e-Office atau BackOffice anda.
Dari hari pertama dan dalam masa 1 minggu saya akan kongsi bimbing anda dlm urusan mengendali e-office, e-walet,
daftar mendaftar, top up & transfer POINT kerana saya mahu anda lebih hebat dari saya……

Jangan ikut orang gagal untuk tentukan masa depan anda…

Anda berhak menjadi kaya DAN senang di bumi yang makmur ini. Oleh
itu….keputusan untuk masa depan anda…adalah di tangan anda.Kami sedia
memberi khidmat yang terbaik membantu anda bersama ads4buck$ .
Sama-sama kita USAHA dan jumpa di puncak kejayaan.

[bank_logo8.jpg]
CARA NAK TUNAIKAN INCOME ANDA

1. ANDA BOLEH MEMBUAT WIDRAWAL KE BANK ANDA BILA-BILA MASA CUT OFF IME IAIAH PADA JAM 12PM SETIAP HARI JUMAAT.CLEARANCE KE AKAUN BANK ANDA DALAM MASA 7 HARI BERKERJA

1. .INCOME(E-POINT) BOLEH DIJADIKAN POIN UNTUK DAFTARKAN AGEN BARU DAN ANDA BOLEH COLLECT CASH ( TUNAI )

1. E-POINT ANDA BOLEH JUGA DI TRANSFER KE E-WALLET TOP AGEN.SEBAGAI TUKARAN ANDA BOLEH DAPATKAN CASH DARI MEREKA

JIKA ANDA JOIN 3 PAKAGE ATAU LEBIH….

HARI INI ANDA JOIN = HARI INI JUGA ANDA DAPAT INCOME !!!

YA ! GUARENTEE !!! SAYA JAMIN PASTI DAPAT !!!

ANDA TAK PERLU BERHUTANG, MEMINJAM ATAU GUNA KREDIT KAD UNTUK KELUAR MODAL UNTUK MULAKAN BIZNES INI.

Sebab? Saya mahu anda BUAT DUIT bukan tambah BEBAN HUTANG anda !!!

Tapi kalau dah 3 tahun kerja….. modal seciput RM 210 pun masih “sengkek”..

Tak usah lah mengada-ngada nak buat biznes….

Teruskanlah kerja biasa tu…pergi pagi balek petang…

Hujung bulan bayar hutang !!!

Mana mungkin anda dapat pendapatan LUAR BIASA kalau masih suka

dengan “ALASAN BIASA”.. ikut CARA orang gagal yang kecewa

dan putus asa…. Sori.. Maafkanlah saya… wahai.. Sahabat
PRESTIGE CLUB


MANAGER

Pendapatan RM5000 untuk 1 akaun di dalam 1 bulan calendar selama 2 bulan berturut-turut.

1. Percutian dalam Negara
2. Laptop
3. Pin & Sijil Penghargaan

SENIOR MANAGER

Melahirkan 5 MANAGER untuk 1 akaun di dalam 1 bulan calendar selama 2 bulan berturut-turut (212/221/122)

1. Percutian ke Phuket @ Bali
2. Laptop
3. D/payment kereta RM15,000
4. Ansuran bulanan RM1,000 sbln
5. Pin & Sijil Penghargaan

DIRECTOR

Melahirkan 5 SENIOR MANAGER untuk 1 akaun di dalam 1 bulan calendar selama 2 bulan berturut-turut (212/221/122)

1. UMRAH @ Percutian ke Gold Cost
2. Laptop
3. D/payment kereta RM25,000
4. Ansuran bulanan RM2,500 sbln
5. Pin & Sijil Penghargaan

SENIOR DIRECTOR

Melahirkan 5 DIRECTOR untuk 1 akaun di dalam 1 bulan calendar selama 2 bulan berturut-turut (212/221/122)

1. Percutian ke EROPAH
2. Laptop
3. D/payment kereta RM50,000
4. Ansuran bulanan RM6,000
5. Pin & Sijil Penghargaan


ok saya da cerita 100% tentang ads4bucks beserta plan pemasaran.sekarang terpulang kepada anda semua untuk mengubah hidup.insyaallah,allah akan membantu hambanya yang sentiasa berusaha.jika abang2,tuan2 n puan2 sume merasakan rm210 itu satu pembaziran dan boleh miskin jika mencuba,saya nasihatkan,simpan la duit tu ye.saya hanya nak membantu.

sekian terima kasih .

Wassalam Very Happy
Back to top Go down
View user profile
 
bisnes Affiliate terhebat yang di sahkan oleh kerajaan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
achemm :: Perniagaan & Pengiklanan :: Bisnes-
Jump to: